Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem
zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem z polskimi znakami w TF2

Napisany przez Dawid, 07-22-2015, 17:29
Problem z polskimi znakami w TF2
#1
Cześć. Mam problem z polskimi znakami w TF2.

Głównie chodzi mi tylko o literę "ó"

Pare screenów aby każdy wiedział o co chodzi :

[Obrazek: brakliteryu1.png]

[Obrazek: brakliteryu4.png]

[Obrazek: brakliteryu2.png]

[Obrazek: brakliteryu3.png]

NIE CZYTA MI TYLKO LITERY "ó". Miał ktoś taki problem lub zna może przyczynę?
#2
Powęszyłem trochę i wyczytałem ze problem tkwi w samej czcionce, sugeruję więc usunięcie czcoinek tf2 z folderu z czcionkami (C:\Windows\Fonts), filtruj po haśle tf.
#3
Też trochę poszperałem i wydaje mi się, że problem może powodować źle zainstalowany AimBot, którego tak chętnie używałeś i którym się tak obnośiłeś podczas pobytu na naszym serwerze.
#4
frey twój sposób nie działa, problem leży głębiej tzn. chyba w UTF-8 czy coś w tym rodzaju.

MatX nie wiem wogóle o co ci chodzi, widocznie mnie z kimś pomyliłeś.
[Obrazek: dawidfurkawy.png]
#5
(07-24-2015, 13:58)Dawid napisał(a): MatX nie wiem wogóle o co ci chodzi, widocznie mnie z kimś pomyliłeś.

Już tłumaczę, jak widać na załączonym screenie z Twojego łącza logowało się kilka kont steam na serwer z czego na jednym był na 100 % uruchomiony AimBot.

[Obrazek: ip.jpg]


Tutaj jeszcze link do historii czatu i do bana.

Adres IP masz statyczny co oznacza ze nikt inny nie mógł go otrzymać, nie ma więc innej możliwości niż to, że wszedłeś sobie na multi koncie i chciałeś się pobawić na cheatach. Będę się musiał zastanowić nad zbanowaniem IP.


Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości